Novi trg 9, 8000 Novo mesto(07) 332 63 25

P N

NAŠA ZGODBA

Totalček BAR&LOUNGE je v več kot desetletju svojega delovanja ustvaril prostor namenjen druženju vseh generacij. Že od začetka se ponašamo z izvrstno kavo, poleg katere si lahko privoščite tudi sveže tortice in sladice iz naše slaščičarne. Ves čas pripravljamo številne novosti in akcije, tako za stalne goste, kot za tiste, ki nas boste obiskali prvič.

BAR

Skodelica kave s prijateljem je odličen pričetek dneva. Svojim gostom ponujamo idealen prostor, namenjen druženju in sproščenemu klepetu. Naša velika in ogrevana terasa je vedno pripravljena na vse obiskovalce željne okrepčila. Poleg klasične ponudbe toplih napitkov in ostalih pijač vam postrežemo tudi z naravnimi sokovi ter slastnimi prigrizki, ki so odlični za hiter obrok med delovnim časom ali v času kosila, večere pa lahko preživite ob kramljanju s prijatelji ob kozarcu dobrega vina. Prijazno osebje vam vedno postreže z nasmehom na obrazu in vam polepša dan ali večer.

SLAŠČIČARNA

Nedavno smo našo ponudbo razširili s sladkim kotičkom. V prijetnem ambientu Slaščičarne Totalček se sladkosnedi lahko razvajajo z okusnimi in edinstvenimi slaščicami ter domačim sladoledom. Poskušanje naših tortic in drugih sladic je pravi užitek za brbončice. Ponosni smo na kakovost, slastnost in raznolikost naših dobrot. Odzivamo se na želje naših gostov in jim znamo prisluhniti, naše sladkosnede pa nagrajujemo s kupončkom zvestobe.

LOUNGE

Pripravljeni na zabavo? Glasba je pomemben del naše zgodbe. Skozi vse leto pripravljamo različne dogodke, ki popestrijo družabno življenje Novega mesta in mu dvignejo utrip. Skupaj z vami ustvarjamo in delimo nepozabne trenutke, ki razveseljujejo mlade in mlade po srcu in prinašajo vedrino v vsakdanjik.

Sproščeno vzdušje v središču Novega mesta vabi, da nas obiščete.

Ekipa Totalčka